Verkeersregelaars

Wanneer er infrastructurele werken gedaan moeten worden, is zorg dragen voor een veilige verkeerssituatie van het grootste belang. Hetzelfde geldt wanneer verkeer omgeleid moet worden vanwege een incident of calamiteit.

Wanneer je een mooi evenement gaat organiseren, dan zijn efficiëntie en veiligheid van het verkeer op- en rondom jouw evenement eveneens zaken die goed geregeld moeten worden. Voor al deze zaken hebben wij de juiste mensen en materialen in huis. Onze beroepsverkeersregelaars en evenementenregelaars zullen je ontzorgen zodat jij jouw werk kan blijven doen.

Wil je je gasten, of de bezoekers van je evenement, op een fijne manier verwelkomen? Een manier die tegelijk voor optimale efficiëntie zorgt? Laat ons dan ook de parkeerbegeleiding verzorgen. Met voldoende begeleiders en bewegwijzering zorgen we ervoor dat je bezoekers snel een parkeerplaats hebben zodat ze eenvoudig bij de ingang komen. Ook is het mogelijk ons een compleet verkeersplan op te laten stellen, bijvoorbeeld met slagbomen, parkeerkaartjes en bewakingsunits. Qua parkeermogelijkheden is vrijwel alles bespreekbaar.

Zo hebben wij ook een partner die de volledige ticketing van je evenement kan verzorgen, met live aantallen bezoekers en andere data die zorgt voor een goede aansluiting bij de beveiligingsdiensten en het crowdmanagement.

verkeersregelaar
4,9
Klantbeoordeling
24/7
Bereikbaar
40+
Jaar Ervaring
500+
Tevreden Opdachtgevers

Vraag gratis een offerte aan!