Objectbeveiliging

Object beveiliging zorgt ervoor dat jouw bedrijf tijdens- en buiten kantooruren wordt beveiligd tegen onbevoegde toegang, diefstal, fraude en vernieling.

Object beveiliging bestaat uit het uitvoeren van openingsrondes, receptiediensten, controles op in- en uitgaande goederen, toegangscontrole, sluit- of controlerondes, mobiele surveillance en/of alarmopvolging. Ook collectieve beveiliging zoals het bewaken van industrie- en bedrijventerreinen kan hiervan onderdeel zijn.

Door een receptie te bemensen met een beveiliger wordt de toegang tot je bedrijf automatisch onderdeel van het veiligheidsplan van je bedrijf. De receptiemedewerker zorgt voor een professionele ontvangst van je medewerkers en bezoekers maar zal ook het voortouw nemen bij calamiteiten zoals bijvoorbeeld een ontruiming, maar ook preventieve controlerondes door het pand lopen en de sluitronde verzorgen.  Welke taken een receptiemedewerker met een beveiligingsachtergrond verder nog op kan pakken kunnen we samen bespreken.

Onze objectbeveiligers zijn werkzaam door heel Nederland. De ervaren en getrainde objectbeveiligers van D.V Services staan 24 uur per dag klaar om jouw bedrijf te bewaken. Zij zijn gewend om snel te schakelen en te handelen wanneer er zich onveilige situaties voordoen.

4,9
Klantbeoordeling
24/7
Bereikbaar
40+
Jaar Ervaring
500+
Tevreden Opdachtgevers

Vraag gratis een offerte aan!