Mobiele surveillance

Bij ons kun je terecht voor alarmopvolging en -verificatie, wat betekent dat wij direct reageren op alarmmeldingen en de situatie ter plaatse controleren. Wij bieden verschillende diensten aan om je te ontzorgen.

Zo kunnen wij ook opening- en sluitrondes uitvoeren op alle mogelijke locaties en tijdstippen om ervoor te zorgen dat alles veilig en goed afgesloten is.
Daarnaast zijn er interne- en externe rondes om de veiligheid op jouw locatie te waarborgen en te controleren op mogelijke risico’s. Ook staan wij ook paraat voor assistentieverzoeken, bijvoorbeeld bij problemen met de toegang bij opening of sluiting. Tenslotte gaan wij bij een daadwerkelijke alarmmelding via de alarmcentrale bij calamiteiten zoals bijvoorbeeld inbraak of brand ter plaatse. 

Kortom, wij zorgen samen met onze surveillanten voor een veilige en zorgeloze omgeving.

Deze diensten bieden wij aan in de regio Utrecht. Hierdoor zit er tussen het binnenkomen van de alarmmelding bij de alarmcentrale en het daadwerkelijk ter plaatse aankomen zo min mogelijk tijd.

mobiele surveillance
4,9
Klantbeoordeling
24/7
Bereikbaar
40+
Jaar Ervaring
500+
Tevreden Opdachtgevers

Vraag gratis een offerte aan!

Alarmopvolging

Als je alarm afgaat dan wil je dat er zo snel mogelijk iemand ter plaatse gaat om daadwerkelijk te beoordelen wat er aan de hand is en daar adequaat op de handelen. Hoe snel en slim er gereageerd wordt op die melding, door alarmcentrale en mobiele surveillance, maakt hét verschil.

Hoe sneller duidelijk is of dit een loos alarm is of een daadwerkelijke calamiteit kan voorkomen dat de politie onnodig ingeschakeld wordt.  

Controlerondes

Als de beveiliging van je pand ‘op scherp’ staat bedenkt een eventuele kwaadwillende zich wel twee keer voordat er besloten wordt ‘iets’ uit te halen.

Een mobiele surveillant checkt jouw bedrijfspand, controleert op openstaande ramen, checkt de sloten, speurt het terrein af, checkt op brandgevaarlijke situaties en houdt gesloten ruimtes in de gaten. Deze inspectie is niet alleen super efficiënt om ongeregeldheden snel te spotten, het wordt gezien door voorbijgangers en schrikt ook af.

Wij garanderen met de inzet van onze controlerondes een veilig gevoel!

Wat is mobiele surveillance?

Onder mobiele surveillance verstaan we beveiligingsdiensten die met de auto uitgevoerd worden. Een surveillant doet controlerondes in een regio of op een locatie bij verschillende objecten.

De mobiele surveillant maakt zijn rondes in goed uitgeruste voertuigen, altijd klaar om binnen no-time te reageren op wat dan ook. Of het nu gaat om een groot bedrijventerrein, een klein bedrijfspand, een school of de lokale bakker, deze surveillanten zijn erop voorbereid. Hun aanpak combineert snelheid, slimme tactieken en effectieve respons, wat hen onmisbaar maakt voor uitgebreide gebieden waar veiligheid prioriteit nummer één is.

Collectieve Beveiliging

Ondanks vele kostbare beveiligingsmaatregelen kunnen bedrijventerreinen en winkelcentra nog steeds geteisterd worden door inbraak, vernieling en/of brandstichting. Forse gevolgen voor de continuïteit van de bedrijfsprocessen kan dan een probleem worden.

Hiervoor zijn diverse oplossingen te bedenken. Zo kan er op een bedrijventerrein mobiele surveillance ingezet worden maar kun je ook denken aan camerabewaking waar live meegekeken wordt of opnames worden gemaakt zodat er teruggekeken kan worden indien nodig. Kentekencamera’s die elk voertuig dat het bedrijventerrein op- en afrijdt registreert en controleert kan hiervan ook een oplossing zijn.

gediplomeerde beveiligers
Voordelen van mobiele surveillance / collectieve beveiliging:

Flexibiliteit op z'n Best

Een mobiele surveillant past zich aan elke situatie aan. Of het nu een veranderende omgeving is of een specifieke veiligheidsuitdaging, onze surveillanten kunnen hun strategieën in een oogwenk aanpassen.

Kostenbesparing

In een collectief zijn altijd meerdere bedrijven aanwezig en zo kunnen de kosten gedeeld worden. Als je voor je pand de mobiele surveillance slim inricht kan deze wellicht het werk doen van meerdere statische beveiligers.

Afschrikking voor criminelen

De aanwezigheid van mobiele surveillance werkt als een krachtig afschrikmiddel. Potentiële criminelen bedenken zich wel twee keer voordat ze iets uithalen op een plek die zo goed bewaakt wordt.

Totale Win-Win

Als je al deze voordelen combineert, wordt het duidelijk dat investeren in mobiele surveillance een slimme keuze is. Het verhoogt niet alleen de veiligheid, maar het biedt ook gemoedsrust – en dat is onbetaalbaar.

Bundeling van informatie

Door vroegtijdige signalering van afwijkende situaties of afwijkend gedrag kunnen we door adequate acties en de uitkomsten daarvan effectief advies geven voor toekomstige incidenten. 

Korting verzekeringspremie

In sommige gevallen kunt u besparen op uw verzekeringspremie doordat u aangesloten bent bij een collectief. Hiervoor informeer je bij je eigen verzekeraar.

Totale ontzorging en het eigen pand is beter beveiligd.

 

Bent u nieuwschierig geworden? Vraag dan gratis online een offerte aan of bereik ons direct op telefoonnummer030 785 09 68.