Beveiliging Vaccinatie Locatie

DV-Services kan zich, door de voorgaande ervaring op het gebied van beveiliging van test- en vaccinatielocaties (onder andere in de provincie Flevoland) inmiddels een specialist noemen als het gaat om het bieden van beveiliging aan vaccinatie locaties.

Voor onze beveiligers is gastheerschap met een scherpe blik een tweede natuur. Onze beveiligers verlenen een warm ontvangst, zorgen er voor dat bezoekers op juiste wijze toegang tot de vaccinatie locatie krijgen, en zorgen daarbij voor rust en een veilige omgeving.

Ons land heeft steeds vaker te maken met ernstige crisissen. De afgelopen jaren waren dat onder meer de asielcrisis, COVID-19 en de watersnoodramp in Limburg. Al deze situaties leveren specifieke vraagstukken op waar DV-services middels het leveren van gekwalificeerde beveiligers uw gemeente of organisatie snel kan ondersteunen.

Mocht u te maken krijgen met een noodsituatie of ramp, dan staan wij klaar om u bij te staan. Ons team arriveert vlot, beoordeelt de huidige toestand, regelt de samenwerking tussen alle relevante partijen en waarborgt de veiligheid van uw vaccinatielocatie, zodat u uw aandacht kan richten op uw belangrijkste taken.

crisisondersteuning
4,9
Klantbeoordeling
24/7
Bereikbaar
40+
Jaar Ervaring
500+
Tevreden Opdachtgevers

Vraag gratis een offerte aan!