Crisisondersteuning


Crisisondersteuning is een dienst waarbij wij ons specifiek richten op beveiliging van vaccinatie locaties, opvanglocaties voor vluchtelingen & statushouders en andere crisis situaties.

Ons land heeft steeds vaker te maken met ernstige crisissen. De afgelopen jaren waren dat onder meer de asielcrisis, COVID-19 en de watersnoodramp in Limburg. Daarnaast  speelden er volop diverse lokale gemeentelijke calamiteiten zoals een grote brand. Al deze situaties leveren specifieke vraagstukken op waar DV-services middels het leveren van gekwalificeerde beveiligers uw gemeente of organisatie snel kan ondersteunen.

DV-Services kan zich, naast haar eerdere ervaring op het gebied van beveiliging van test- en vaccinatielocaties ( o.a. in de provincie Flevoland) en calamiteiten dienstverlening voor  de gemeente Nieuwegein, inmiddels een specialist noemen waar het gaat om het leveren van beveiliging van Crisis Nood Opvanglocaties t.b.v. de opvang van Oekraïense vluchtelingen en statushouders. 

Heeft u te maken met een crisis of calamiteit dan ondersteunen wij u. Onze medewerkers zijn snel ter plaatse, inventariseren de situatie, coördineren het werk van alle betrokkenen en beveiligen uw locatie zodat u zich op uw primaire processen kunt focussen.

Lees meer over:

Beveiliging Vaccinatie Locatie
Beveiliging Opvanglocatie
Beveiliging overige Crisissituaties

Heb je nog vragen voor ons?